ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ

Use your card - Easybike

Για να χρησιμοποιήσετε το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων θα πρέπει να εγγραφείτε ως συνδρομητής παραλαμβάνοντας την ηλεκτρονική κάρτα EasyBike από το Δήμο. Ενναλακτικά, εφόσον επιθυμείτε περιστασιακή πρόσβαση, μπορείτε να εκδόσετε την προπληρομένη κάρτα Easybike από τα εξουσιοδοτημένα σημεία που θα σας επιτρέψει να παραλάβετε ένα ποδήλατο από οιποιονδήποτε από τους σταθμούς.

H εγγραφή σας στο σύστημα μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συστήματος καθώς και στα εξουσιοδοτημένα σημεία εγγραφής του Δήμου. Για την  εγγραφή σας είναι απαραίτητη η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, θα παραλάβετε  την ηλεκτρονική κάρτα EasyBike. Η ηλεκτρονική σας κάρτα EasyBike είναι προσωπική και μπορείτε να την «γεμίζετε» οποιαδήποτε στιγμή με χρήματα που αντιστοιχούν σε άυλο χρόνο χρήσης ο οποίος στην συνέχεια θα καταναλώνεται ανάλογα με την χρήση σύμφωνα με τον τρόπο χρέωσης του συστήματος.

Φροντίζετε να έχετε πάντοτε την ηλεκτρονική σας κάρτα EasyBike "φορτισμένη" με χρόνο χρήσης προκειμένου να έχετε άμεση πρόσβαση στο σύστημα. Μέσα από το website στον προσωπικό σας λογαριασμό (EasyBike account) μπορείτε να ενημερώνεστε κάθε στιγμή για το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας σας.